Στο Διαδίκτυο ολόκληρο το βιβλίο του καθεστώτος Χόνεκερ με συγγραφείς τον Κοτζιά κ.ά. υπό την καθοδήγηση του Ελαφοπόδαρου της ΣΤΑΖΙ

Κάντε κλικ στην εικόνα και κατεβάστε όλο το βιβλίο σε PDF

Κάντε κλικ στην εικόνα και κατεβάστε όλο το βιβλίο σε PDF

Ο Κοτζιάς διέψευσε χθες (15.6.2018) οργισμένος την κυρία Μπακογιάννη για την αναφορά της στο επίμαχο βιβλίο (DerautonomeIntellekt)του καθεστώτος Χόνεκερ, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετείχε, λέγοντας ξεδιάντροπα: «…το έχω καμάρι μου ότι συνέγραψα με έναν από τους σπουδαιότερους πνευματικούς ανθρώπους της Δυτικής Γερμανίας, όταν ήμουνα μόλις 19 ετών, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βρέμης, υβρίζεται από το περιοδικό που πιθανόν να χρηματοδοτείται κι από την οικογένειά της».

Συκοφαντεί φυσικά την Athens Review of  Books. Το επίμαχο βιβλίο εκδόθηκε από τον κρατικό-κομματικό εκδοτικό οίκο του καθεστώτος Χόνεκερ το 1976, όταν ο Κοτζιάς ήταν 26 ετών, υπό την καθοδήγηση του αρχιχαφιέ της ΣΤΑΖΙ «Ελαφοπόδαρου», κατά κόσμον Μάνφρεντ Μπουρ, που ήταν ο Επικεφαλής της Ιδεολογικής Προπαγάνδας του καθεστώτος Χόνεκερ. Το όνομα του Manfred Buhr φιγουράρει στο εξώφυλλο, όπως και τα ονόματα των άλλων συνεργατών τού καθεστώτος που το συνέγραψαν μαζί με τον Κοτζιά.

Εφόσον ο Κοτζιάς τόσο πεισματικά αρνείται  την ύπαρξή του, ο Σύλλογος Φίλων του Μανφρέδου Μπούρη ανέλαβε την επαναστατική πρωτοβουλία να διαθέσει στο Διαδίκτυο το εν λόγω βιβλίο. Η άνεση του Κοτζιά στο ψεύδος και τη συκοφαντία, όπως την διαπιστώσαμε και χθες στη Βουλή, δείχνει ότι είχε όλα τα προσόντα ώστε να μην περάσει απαρατήρητο ένα τέτοιο ταλέντο από τον Ελαφοπόδαρο. Μας μένει όμως η απορία μέσω ποιων μηχανισμών εντόπισε ο διαβόητος πλέον Ελαφοπόδαρος τον ταλαντούχο Κοτζιά ώστε να τον προωθήσει καταλλήλως. Άραγε, πού και πότε συνεργάστηκαν για τη συγγραφή τού DerautonomeIntellekt; Μια περίληψή του στα ελληνικά είναι διαθέσιμη στο λινκ https://athensreviewblog.wordpress.com/2018/09/18/18-9-18/

Με μεγάλη χαρά η Athens Review of  Books διέθεσε ένα ψηφιακό αντίγραφό του. Γιατί εμείς είμαστε οι Άλλοι, τις ζωές των οποίων δηλητηριάζει το πίσω αριστερό χέρι του Ελαφοπόδαρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΟ